“Les desafortunades declaracions del president de les Joventuts de CVa, en qualsevol partit democratic, seria causa d’una immediata dimissio o d’unes disculpes publiques”

Quan tots teniem clar en quin segle nos trobavem i en l’estat Espanyol, les lleis van avançant. Unes desafortunades declaracions homofobiques, nos fan reflexionar si estem preparats per a afrontar en llibertat el segle XXI. 

Les declaracions podrien passar com a mera anecdota si vingueren d’algun jove, en poca cultura o poc mon recorregut, pero lo greu es que vinguen del president de les Joventuts de Coalicio Valenciana. 

Frases com: “A soles me importa, quan entres al foro, a intentar fer que la gent pense que ser gay es lo normal, ya que como no me pareix lo normal, te conteste.”, la que va abocar en el fòrum de www.valenciafreedom.com 

Estes declaracions no nos estranyen, si Coalicio Valenciana enten la familia, com l’unio d’un home i una dona. És mes que llogic, que el president de JJCV faça apologia a l’homofobia i que no siga cridat a l’orde. 

Des de l’Associacio Regne de Valencia, Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals, entenem que estes declaracions abocades gratuitament contra el nostre president, no sols danyen la image del valencianisme, si no tambe la image del nostre president, associacio i colectiu homosexual del Regne de Valencia, front de la societat. 

En qualsevol partit democratic, estes desafortunades declaracions serien causa d’una immediata dimissio i d’unes disculpes publiques pel partit, CVa. Des de R.V.G.L. exigim eixes disculpes publiques i que siga expedientat el president de JJCV. 

Per a finalisar R.V.G.L.- Regne de Valencia, Gais i Lesbianes, vol manifestar el seu maxima i energica condena a les desafortunades declaracions del president de les Joventuts de Coalicio Valenciana, que obiament ataquen al colectiu gai. 

R.V.G.L. 

Regne de Valencia Gais i Lesbianes 

Regne de valencia, a 7 d´agost de 2008 

Link del forum, on es van abocar les paraules homofobiques i d’atac al colectiu gai: 

http://www.valenciafreedom.com/web/modules.php?