Trobem-mos en Benicull 14 Decembre 2008

Hui dumenge 14 de decembre ha tingut lloc en Benicull la I Fira d’associacions valencianistes: Trobem-mos en Benicull, organisada per la coordinadora Accio Cultural, Social i Economica del Regne de Valencia (ARV).

La plaça de la Beata Ines de Benicull on ha tingut lloc el Trobem-mos– ha estat plena durant tot el mati. On s’oferien llibres, revistes, contes, senyeres i estrelades, chapes, adhesius, camisetes, plantes tipiques valencianes, coca malfeta, mistela, i fins i tot, un castell umflable per als mes chicotets.

Hem de destacar la bona acollida que ha tingut la fira entre els habitants de Benicull, que a pesar del fret s’han acostat a les diverses paradetes per a informar-se, menjar i comprar els productes que s’oferien.

La fira ha contat en la participacio de diverses entitats valencianistes com Regne de Valencia Gais i Lesbianes (RVGL), Edicions Mosseguello, Gom Llibres – Revista Revers, Jovens Nacionalistes d’Unio Valenciana (JNUV), Valencia Universitaria (VU), Colectiu Cavanilles,  i la Plataforma Jovenil Valencianista (PJV).

RVGL Colabora en ARV per a preparar noves edicions de Trobem-mos que estaran presents en totes les comarques valencianes. Molt pronte anunciarem les dates i els llocs de les proximes fires.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key