Carta al Café la seu

Cap i Casal, a 26 de Giner de 2009

Srs. Gerent Café la Seu:

En primer lloc nos agradaria felicitar-los per l’aniversari que en breu celebren, i que sense dubte els caracterisa com un dels locals mes emblematics i consolidats de la ciutat de Valencia. No cap dir que de les persones que nos movem per l’ambient d’esta ciutat hem passat pel Café la Seu en alguna o atra ocasio, o be ho fem com a clients assidus, pero tots hem passat per tan celebre local.

D’ahi que nos sorprenga, primer com a valencians i valencianes, despres com a clients, i tambe com a colectiu que lluita per les reivindicacions de Gais, Lesbianes, transexuals i bisexuals de tot el Regne de Valéncia, que despres de visitar la seua pagina Web, no podem fer-ho en nostra milenaria llengua valenciana, aixina com notar l’absencia de nostra Real Senyera, suplantada per la bandera d’Arago.

Som els primers en defendre nostres drets com a colectiu fins fa ben poc arraconat per nostra condicio sexual, per aixo no entenem com els que mes deurien comprendre’ns de que nos priven nostres drets, com en este cas poden ser els historics i culturals, sigau ara els que trateu d’arraconar-nos negant-nos el dret de poder comunicar-nos en nostra llengua, la Valenciana, i de poder utilisar nostra milenaria bandera, nostra Real Senyera.

Ixcà tot aço siga part d’un erro, i puguen subsanar-lo en breu per a sentir-nos tots units en la mateixa lluita social. No nos neguem a que puguen tindre la seua Web en llengües veines i en banderes fronterices, simplement, nos agradaria poder tindre-la tambe en les nostres. Per ad aixo, nos oferim per a prestar-los ajuda en quant a traduccio, informacio i quant puguen necessitar en nostres direccions Web: www.rvgl.org ; www.gaisilesbianes.org , i per mig de nostre mail: contacte@gaisilesbianes.org .

Recibixquen un cordial salut i esperem que puguen complir moltissims anys mes, com no, en nostra companyia.

Web de el Café la Seu de Valencia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key