Participacio en l’Orgull Valencia 2009

Hem participat en l’Orgull de Valencia ciutat 2009 aci vos deixem algunes fotografíes.

Nostre  primer orgull gai al Cap i Casal de Regne de Valencia tot un èxit,  nostres banderes Real Senyera per un costat i per l’atre les barres formaven la bandera  de l’orgull gai  foren les mes originals com aixina mos lo digueren els centenars de persones que se interessaven per nostra associació, contaren en la presencia del president de la Plataforma Jovenil  Valencianista, el president  de Valencia Milenaria i també el president de Jovens Nacionalistes d’Unio Valenciana.


Regne de Valencia Gais,  Lesbianes, Transexuals i Bisexuals vol donar les gracies a tots els que han colaborat en nostra associació aixina tambe als que han colaborat per a l’organisació de nostra pancarta de l’orgull gai 2009 de la ciutat de Valencia.
També es un dia gran de reevindicacions com es el del lema d’enguany AL COLEGE SENSE ARMARI que el pròxim dissabte dia 4 de Juliol tenim l’orgull gay estatal a madrit, al diferents membres de  nostra associació estaran presents.


Per atra part denunciar la manipulació informativa de diferents mijos de comunicació han fet al voltant de nostra associació, uns  censurant la nostra participació i atre manipulant nostres banderes i fent en el photo shop uns atres simbols.

Nostra associació no deixara de reivindicar els nostres drets LGTB  pero tampoc la manipulació identitària de nostre poble el Valencià.

Gracies a tots pes la vostra participació i vos esperem l’any que be.

Rafael  Verdeguer

Coordinador Regne de Valencia Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals

Les fotos estan a data 25/6/09  pero son del 27/6/09

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key