III Fira Trobem-mos en Eslida ( La Plana )

ARV organisa junt a la PJV la tercera fira d’associacions culturals valencianistes: Trobem-mos en Eslida

La localitat valenciana d’Eslida (La Plana) ha segut el lloc triat per la coordinadora Accio Cultural Social i Economica del Regne de Valencia (ARV) per a l’organisacio de la tercera fira d’associacions culturals valencianistes: Trobem-mos.

Com en atres ocasions, ARV ha contat en la colaboracio de la Plataforma Jovenil Valencianista (PJV), entitat que forma part d’esta coordinadora. Trobem-mos en Eslida tindra lloc els proxims dies 1 i 2 d’agost. En esta edicio de la fira d’ARV  participaran associacions com: la Plataforma Jovenil Valencianista (PJV), Valencia Milenaria (VM), l’Institut d’Estudis Valencians (IEV), la Cardona Vives, l’editorial Mosseguello, El RogleConstanti Llombart, Enkara, Valencia Universitaria, el Colectiu Cavanilles, Mestres Jardiners, Regne de Valencia Gais i Lesbianes(RVGL). Ademes, contarém en les incorporacions locals i atres paradetes comercials.

El dia 1 a partir de les 16h sera dia d’encontre de la joventut a on varies entitats jovenils conviuran i mostraran les seues associacions i respectives activitats de manera ludica i amena.

Distints comerços estaran tambe durant els dos dies per a complementar la diversitat de producte.

Dits jovens continuaran de nit a les 23:30 en una chicoteta festa chill out en la piscina del poble.

Finalment, faran nit en Eslida. El dia 2, a partir de les 11h, se reuniran la totalitat de les associacions que completaran la riquea cultural. A les 14h tindra lloc un concurs de paelles per a dinar i a lo llarc del dia distintes activitats que cobriran d’entreteniment este dia valencià. 

Trobem-mos en Eslida incorpora una novetat que no s’havia donat en les edicions anteriors de Benicull i Borriana, es tracta del fet d’allargar la fira a dos dies. En lloc, de celebrar-se nomes dumenge

. Esta fira estara activa durant dissabte i dumenge. 

Nostra entitat participara els 2 dies festius.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key