Nos ha deixat el mes gran, Manolo Soler

Manuel Soler, el mes gran, ha faltat. No se dir atres paraules, nomes sentir una gran pena per ell i la seua familia. Com dia Manolo, no intentes canviar el mon sancer conformat en canviar el mon del teu costat. T’assegurem que ho has conseguit en tots mosatros. Si les persones viuen en el nostre recort pels seus actes, es per aixo que irremediablement Manolo viura en el nostre cor durant l’eternitat.

Durant el dia de hui estara en el Tanatori deAtrium Campanar i dema sera el soterrar.

Descansa En Pau, gran amic.

Regne de Valencia Gais i Lesbianes dona les condolencies a la familia i als amics d’este gran home que no ha parat de treballar incansablement pel Valencianisme i que nos ha recolçat com entitat des de el primer día.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key