Jocs Taronja 2009

Les associacions ”Club Esportiu LGTB” i ”Samaruc València” presenten per tercera volta els JOCS TARONJA 09, uns campeonats de voleibol i natació, vindrà com en anteriors edicions gent de tot l’estat i de tota Europa, activitats d’integració social com estes sense discriminar a ningú per la seua condició sexual son molt necessàries.

Lo que no anem a tolerar des de Regne de Valéncia Gais i Lesbianes, en una convocatòria important dins del colectiu homosexual a nivell europeu, que se torne a vendre nostra identitat.Per això, demanem als organisadors la separació de les versions webs de llengua, el Valencià del Català i no donar a l’estat, Europa i en tot lo mon una image de manipulació cultural que no es la que compartim l’immensa majoria del nostre poble.

Web dels Jocs Taronja :
http://jocstaronja09.samarucs.org/ContactUs.aspx
Regne Valencia Gais i Lesbianes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key