Manifestacio 9 d’Octubre, pel dret de ser 100% Valencians en pau i llibertat.

Recorregut

El Recorregut de la manifestació:

Concentració:

16:45 en Plaça de San Agusti.

– San Agusti

– Carrer Xativa

– Carrer Colon

– Plaça Porta del Mar

-Carrer Palau de Justicia

– Plaça Alfonso el Magnanimo

– Finaliça en L’estatua Jaume I

Tots Valencians

per que tots som valencians i valencianes per a celebrar el 9 d’octubre. per això diverses associacions nos juntem per a  anar junts en manifestació reivindicant la nostra identitat pròpia.

ASOCIACIONS ADHERIDES

  1. Asociacio Regne de Valéncia Gais i Lesbianes.
  2. Grup d’Accio Valencianista.
  3. Joventuts del GAV.
  4. en Moviment.
  5. Convencio Valencianista.
  6. Plataforma Jovenil Valenciansita.
  7. Mestres i Llicenciats del Regne de Valencia

Comunicat a la peticio de modificacio de recorregut

08 octReferent a la peticio de Subdelegacio de Govern de canviar el nostre itinerari per al 9 d´ocotubreTenim que dir-li Sr. Subdelegat que la peticio mos ha paregut vergonyosa i mes coneguent que dita peticio aplegà despres d´haver-se reunit el Delegat del Govern en La Comissio 9 d’Octubre (ACPV i compromis).Crec que deuria recordar que, inclus UGT i PSPV han renunciat a la seua participacio en dita manifestacio per considerarla “independentista” i anticostitucional. Per atra banda ya que voste fa de “correga i dili”, diga-li voste a ACPV/COMPROMIS que si tenen un problema en que (RVGL, GAV,PJV, COLECTIU EN MOVIMENT, CONVENCIO, ROGLE, MESTRES I LLICENCIATS…. ) s’expresen en llibertat i eixercixquen el seu dret a manifestar-se, el problema el tenen en la democracia.Aprofitem per a recordar-li que no volem l’intromissio d’atres grupusculs socials radicals aliens a l’identitat valenciana, per tal cosa havem comunicat que en nostra manifestacio els unics simbols seran els que representen al poble valencià, sense banderes referents a supraestructures politiques que volen tutelar i tractar en inferioritat al Poble Valencià. *I per a evitar que gent que puga infiltrar-se en l’objectiu de trencar la pau de la que som corresponsables,* qualsevol bandera que no siga valenciana, l’estrelada valenciana o l’arc iris com a simbol de llibertat, pau i diversitat no serà de la nostra comissio.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key