Revista Catalana EL TEMPS parlant del 9 d’octubre

Extracte de la noticia de la revista catalana EL TEMPS en format digital
vore complet aci en llengua Catalana: https://www.eltemps.cat/article/5148/9-doctubre-quan-labalisme-es-juga-la-seua-imatge-institucional

Extracte en Catala:

Aquesta manifestació està convocada per l’Associació del Regne de València de Gais i Lesbianes, Transexuals i Bisexuals un grupuscle secessionista lingüísticament i anticatalanista que mostra a les xarxes un perfil moderat i allunyat totalment dels missatges de l’extrema dreta. Presidida per Rafael Verdeguer, va participar de la Fira Valencianista que integrava a bona part de les petites associacions de l’univers blaver. Verderguer, al seu torn, estaria en l’òrbita d’Unió, segons les seues publicacions a Twitter. Una formació minúscula, que abans estava integrada en Unió Valenciana, i que ha rebut l’autorització per a una altra mobilització aquest 9 d’Octubre que també comptarà transcorrerà pel centre de València.

La plataforma blavera LGTB està estretament lligada, però, al Grup d’Acció Valencianista (GAV), una entitat que va servir de força de xoc del blaverisme més irredempt durant la mal anomenada Batalla de València.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key