Belgrad, celebrarà el Europride 2022

No ha pogut ser…. Les ciutats de Barcelona i Maspalomas (Gran Canaria) lluitaben per ser les candidates del Europride 2022, pero el gat se l’ha emportat la ciutat de Belgrad (Serbia).  Esta, sera finalment la ciudat que l’acollirà el Eruropride 2022.

Este festival, es el major dels festivals a favor,  pels drets i la cultura LGBTI. Esta ciutat es va impossar a ciutats com Barcelona, Maspalomas, Lisboa o Dublín, per a poder realisar este event de grans dimensions, puix es celebra cada tres anys.

Esperem que la ciutat de Valencia, lluite per celebrar este gran event i fer una gran cavalgata per a tost i totes els valencians del Regne. ¡¡¡Anim!!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key