Lo Rat Penat no respresenta ni respecta a tot el Valencianisme

 
El passat dimarts Lo Rat Penat si tingue espai i temps per a una conferència que no tenia res a vore en el Valencianisme, per part de l’Arquebisbe emerit de Saragossa, Manuel Ureña per a parlar de la Família Cristiana i el Nadal, volem mostrar el nostre profunt malestar.
El passat 21 de Juny del 2019 solicitem realisar una conferència en Lo Rat Penat baix el títul ” Grans Homosexuals en el Regne de Valéncia ” per a celebrar-la el Divendres 28 de Juny dia de l’Orgull LGTB per a que el Valencianisme també organisara activitats en motiu d’eixe dia senyalat ple de conferencies i activista. Despuix de varis emails i no obtindre resposta decidim solicitar-ho també per registre d’entrada on nos informen, dies despuix que eixe dia, ho tenen ocupat en la clausura dels cursos de llengua Valenciana. Despuix d’insistir en que nos facilitaren una atra data a elecció de Lo Rat Penat, no varem obtindre resposta alguna.
 
El passat 11 de Setembre solicitem de nou realisar la conferencia per mig d’un fax, sense demanar data, de Setembre a Novembre, a lliure eleccio per la seua part, a decidir ells el dia. I tampoc s’ha obtingut resposta.
¿Per que no contesta Lo Rat Penat a organisar activitats Valenciansites en les seues instalacions? La nostra Associacio ha segut crítica en el seu President, Si, pero mai en contra de l’Entitat. El President representa una etapa en ella, pero no es l’institucio valencianista, que es i serà sempre de tots.
Aci, una atra mostra mes de la nefasta, retrograda i homofoba gestio d’Enrique Esteve com a President de Lo Rat Penat, sempre acompanyat de la ma del Partit Popular, Vox, l’Iglesia i la dreta mes rancia, com sempre fent gala en les seues conferencies variopintes i moltes sense res a vore en el nostre moviment on les entitats que defenen i respecten les normes d’El Puig i del valencianisme actual, que no tenim cabuda en la caverna, i que estem cada dia mes llunt de lo Rat Penat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key