28 de Juny, l’Orgull de tots.

Una volta mes, l’extrema dreta trau la seua homofobia als carrers de la nostra ciutat, en una protesta el mateix 28 de juny, dia del Orgull LGTBI+.

No importa que una colla d’un partit extremiste radical embrute el nostre dia senyalat, ya que la societat Valenciana es tolerant i sap lo que significa el respecte. El 28 de Juny tambe es l’Orgull Hetero, si, i tambe l’ Orgull Gai, l’Orgull Lesbic, l’Orgull Bisexual, l’Orgull Intersexual… l’orgull de totes i tots d’amar a la persona que mes t’agrade sense importar la seua condicio.

El Regne de Valencia es un poble tolerant, respectuos en els demes, en lleis fortes que defenen a totes i tots en igualtat.

Des de el Colectiu Corona, condenem rotundament la concentracio LGTBfoba del partit d’ultradreta Espanya 2000, es un acte repulsiu i excloent, ya que el 28 de juny representa a totes les condicions sexuals, i no unicament a una com volen fer creure.

Una familia es aquella que quan tanques el pany de la porta es queda dins de la casa. Independentment del sexe dels seus components i de la cantitat. Poden existir families monoparentals o de dos adults que poden ser home i dona, dos homens o dos dones. Lo que importa a la fi son les persones i en el cas dels chiquets l’amor i el afecte que li transmeten.

¡PROU D´HOMOFOBIA! ¡PROU LGTBFOBIA! i ¡FORA FASCISME!

 

Cartell Orgull LGTB+ Valencia
Cartel de la concentración Homofoba del partido ultra España 2000
Cartel de la concentración Homofoba del partido ultra España 2000

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To use BrandCaptcha you must get an API Key